گزینه جدیدوزارت اطلاعات

  • نویسنده:حسین ملکی
  • تاریخ:پنج شنبه 88/5/8
با بررسی‏های انجام شده، یک گزینه به نامزدهای تصدی وزارت اطلاعات اضافه شد.

به گزارش ثانیه‏ نیوز، با بررسی کمیته کاری ویژه برای شناسایی و بررسی نامزدهای تصدی وزارت اطلاعات، یک گزینه جدید به رییس‏جمهور پیشنهاد شد.


این کمیته کاری ویژه، حجت الاسلام والمسلمین مجتبی ذالنوری را به گزینه‏های تصدی وزارت اطلاعات اضافه کرد.

در محافل خبری تاکنون از حجت الاسلام والمسلمین حسین طائب، حجت الاسلام والمسلمین روح‏الله حسینیان و حجت الاسلام والمسلمین سالک به عنوان نامزدهای تصدی وزارت اطلاعات نام برده می‏شد




قشنگترین دختری...

  • نویسنده:حسین ملکی
  • تاریخ:دوشنبه 88/4/29
فاصله دخترک تا پیرمرد یک نفر بود، روی نیمکتی چوبی، روبروی یک آبنمای سنگی.


پیرمرد از دختر پرسید:



- غمگینی؟



- نه.



- مطمئنی؟



- نه.



- چرا گریه می کنی؟


 


- دوستام منو دوست ندارن.



- چرا؟



- چون قشنگ نیستم



- قبلا اینو به تو گفتن؟



- نه.



- ولی تو قشنگ ترین دختری هستی که من تا حالا دیدم.



- راست می گی؟



- از ته قلبم آره



دخترک بلند شد پیرمرد رو بوسید و به طرف دوستاش دوید، شاد شاد.



چند دقیقه بعد پیرمرد اشک هاشو پاک کرد، کیفش رو باز کرد، عصای سفیدش رو بیرون آورد و رفت...






نبینی ضرر کردی

  • نویسنده:حسین ملکی
  • تاریخ:دوشنبه 88/4/29

www.3jokes.com - عکس، کلیپ، جوک، SMS

 

www.3jokes.com - عکس، کلیپ، جوک، SMS

 

www.3jokes.com - عکس، کلیپ، جوک، SMS

 

www.3jokes.com - عکس، کلیپ، جوک، SMS

 

www.3jokes.com - عکس، کلیپ، جوک، SMS

 

www.3jokes.com - عکس، کلیپ، جوک، SMS

 

www.3jokes.com - عکس، کلیپ، جوک، SMS

 

www.3jokes.com - عکس، کلیپ، جوک، SMS

 

 






پرفروش گوشیهای ارزان

  • نویسنده:حسین ملکی
  • تاریخ:دوشنبه 88/4/29
گوشی‌های 1209 نوکیا، J132 سونی اریکسون و E1125 سامسونگ به عنوان پرفروش‌ترین گوشی‌های ارزان قیمت در بازار معرفی شدند.

قیمت پایین این مدل گوشی‌ها باعث شده تا اکثر متقاضیان ترجیح به خرید آنها داشته باشند.

گوشی 1209 نوکیا که به بهای 38هزار تومان به فروش می‌رسد، توانسته در صدر پرفروش‌ترین گوشی‌های ارزان قیمت نوکیا قرار گیرد. این گوشی که از امکانات ساده‌ای بهره می‌برد، فاقد امکانات پیشرفته‌ای نظیر دوربین عکاسی و حافظه بالا است.

در این میان سه مدل گوشی 1202، 1203، 1208 نوکیا که با قیمت 35هزار تومان در بازار به فروش می‌رسد به عنوان گوشی‌های خوش فروش این برند در بازار معرفی شدند.

گوشی‌های 1650 و 1661 از دیگر مدل‌های این برند هستند که با قیمت فروش 39 و 47هزار تومانی در بازار از فروش خوبی برخوردار شده‌اند.

گوشی J132 سونی اریکسون که به بهای 37هزار تومان فروخته می‌شود نیز در لیست گوشی‌های پرفروش قرار گرفته است.

مدل‌های C260 ، C270 ، E1125 و E1070 سامسونگ نیز به دلیل قیمت پایین مورد استقبال اکثر مشتریان قرار گرفته است. این چهار مدل سامسونگ به ترتیب به بهای 41 ، 41، 40 و 31هزار تومان در اختیار متقاضیان قرار می‌گیرد





تغذیه ومیل جنسی

  • نویسنده:حسین ملکی
  • تاریخ:دوشنبه 88/4/29

تحقیقات نشان داده است که20 درصد جمعیت جهان دچار اختلالات جنسی است. بسیاری از اختلالات جنسی مانند فقدان میل جنسی، ناتوانی جنسی، ارضای زودرس، خستگی در رابطه زناشویی، ناباروری و دیگر مسایل ریشه در عدم تعادل مواد شیمیایی و هورمون‌ها در بدن دارد. یکی از عواملی که بر تمایلات جنسی اثر می‌گذارد رژیم غذایی است. رژیم غذایی نامناسب می‌تواند باعث کاهش میل جنسی شده و هر چه فرد غذای مقوی‌تری مصرف کند، توانایی او در رابطه زناشویی بیشتر می‌شود. یک رژیم مدیترانه‌ای که شامل غلات، میوه‌جات، سبزیجات، گردو و روغن زیتون است و همچنین مصرف مقادیر کم شکر، غلات بدون سبوس و غذاهای آماده می‌تواند قوای جنسی را افزایش دهد. در این شماره درباره نقش تغذیه در بهبود فعالیت زناشویی می‌نویسیم...


عملکرد جنسی توسط غدد درون‌ریز کنترل می‌شود. این غدد هورمون‌های خاصی ترشح می‌کنند. برای اینکه این غدد بتوانند درست عمل کنند، نیاز به مواد مغذی خاصی دارند. یکی از مهم‌ترین غددی که در تولید مثل نقش دارد، غده هیپوفیز است. نقصان در ترشح این غده می‌تواند منجر به نقص در اندام‌های تناسلی، یائسگی زوردرس در زنان و ناتوانی جنسی در مردان شود. از غدد دیگر غده فوق کلیه است که مقدار کم اما مهم از هورمون‌های جنسی را تولید می‌کند و فرسودگی آن می‌تواند به ناتوانی جنسی یا عدم میل جنسی منجر شود.


غده هیپوفیز برای عملکرد خود به ویتامین‌های گروه B، اسید پانتوتنیک، ویتامین E و روی نیاز دارد. غده فوق کلیه نیز به ویتامین‌هایA، B، E، C و اسیدهای چرب اشباع نشده نیاز دارد.


ویتامین‌ها؛ مواد غذایی حیاتی


ویتامین  Aاز ویتامین‌های محلول در چربی است که نقش اساسی در تولید مثل ایفا می‌کند. این ویتامین در سیب زمینی شیرین، هویج، کلم پیچ، شلغم، اسفناج، بروکلی، کاهو، فلفل قرمز و انبه یافت می‌شود. از ویتامین‌های گروه B تیامین(B1)، ریبوفلاوین (B2) ونیاسین (B3) برای میل جنسی طبیعی، لازم است البته ویتامین‌های B5، B6، B12 نیز برای کاهش استرس و تنظیم سطح هورمون‌های بدن لازم‌اند. ویتامین B3 (نیاسین) باعث اتساع عروق شده و گردش خون را بهبود می‌بخشد. این ویتامین همچنین باعث ساخته شدن هورمون‌های جنسی می‌شود. مصرف نیاسین نیم ساعت قبل از فعالیت‌های جنسی، هیجان مربوطه را افزایش می‌دهد. ویتامین  B6از افزایش میزان پرولاکتین که خود باعث کاهش میل جنسی می‌شود، جلوگیری می‌کند. پس به طور کلی ویتامین‌های گروه B جهت سلامت تولید مثل لازم‌اند. منابع سرشار از ویتامین‌های گروه B عبارتند از غلات سبوس دار، تخم مرغ، حبوبات (نخود و لوبیاو...)، محصولات سویا، ماهی سالمون و دیگر ماهی‌های آزاد، انواع مغزها به صورت خام، کلم بروکلی، گوشت کم چرب و موز. موز دارای آنزیم بروملین است که در افزایش میل جنسی مردان موثر است. همچنین سرشار از پتاسیم و ویتامین‌های گروه B است. باید توجه داشت که مصرف نوشیدنی‌های الکلی باعث از بین رفتن ویتامین‌های گروه B می‌گردد.


ویتامین Cجهت عملکرد سالم غدد جنسی لازم است. همچنین اسپرم‌ها را در برابر اثر رادیکال‌های آزاد که باعث چسبیدن و عدم تحرک آنها می‌شود، محافظت می‌کند. منابع سرشار از این ویتامین مرکبات، توت‌فرنگی، کیوی، هلو، انبه، گوجه فرنگی و سبزی‌ها برگ تیره است. ویتامین Eبه تولید هورمون‌های جنسی کمک کرده و گردش آنها را بهتر می‌کند. همچنین اکسیژن لازم برای اندام‌های تناسلی را فراهم می‌کند و باعث بهبود استقامت جنسی و رسیدن به ارگاسم (اوج لذت جنسی) می‌شود. ویتامینE در مغزها، حبوبات، غلات سبوس‌دار، میوه‌ها و سبزی‌ها یافت می‌شود.


مواد معدنی؛ معدن انرژی


روی از آنتی‌اکسیدان‌هایی است که باعث درست کار کردن غده فوق کلیه می‌شود تا بتواند به اندازه کافی انرژی تولید کند. روی برای تولید تستوسترون و افزایش تعداد اسپرم لازم است. همچنین باعث افزایش استقامت در حین فعالیت زناشویی می‌شود و احساس خستگی را از بین می‌برد. در ضمن اسپرم را در برابر باکتری‌های واژن محافظت می‌کند. مقدار مورد نیاز روی 40 میلی‌گرم در روز است. روی در صدف خوراکی بخارپز ، دانه‌های کدوتنبل، تخمه گل آفتابگردان، سیر و اسفناج یافت می‌شود. منیزیم استقامت ماهیچه‌ها را افزایش می‌دهد و باعث افزایش تمدد اعصاب لازم برای فعالیت زناشویی می‌‌شود. منابع غنی از منیزیم آجیل و غلات سبوس‌دار می‌باشند.


اسیدهای چرب ضروری در تولید هورمون‌های جنسی نقش دارند و همچنین به ذخیره کردن ویتامین‌های محلول در چربی مثل D، E وk کمک کرده و فرد را از نظر جنسی فعال نگه می‌دارند. اسیدهای چرب ضروری در گیاهان دریایی، دانه کتان، کنجد، بادام، جوانه گندم و کدو تنبل به وفور یافت می‌شود. ورزش باعث می‌شود که جریان هورمون‌ها در بدن به راحتی انجام گیرد. افرادی که ورزش می‌کنند، مقدار انرژی بیشتری داشته و در نتیجه از نظر جنسی فعال‌ترند.






هاشمی خودفروش

  • نویسنده:حسین ملکی
  • تاریخ:یکشنبه 88/4/28

 


 

 تیتر خبرگزاری های خارجی بعد از سخنان هاشمی:


 

هاشمی در نمازجمعه هیچ سخنی که مانع از تجمع هواداران موسوی و اقدامات آنها شود بر زبان نیاورد.
او می خواهد همچنان از فرصتی که پیدا می کند برای به چالش کشیدن نتایج انتخابات استفاده کند.
هاشمی گفت مردم به نظام اعتماد ندارند.
هاشمی گفت باید تردیدها در مورد انتخابات رفع شود.


 

این اولین بار بود که یک مقام عالی رتبه ایران از بحران سخن می گفت.


 

 


 

اما مطب مهم اینست :


 

چرا آقای هاشمی در سخنان خود بر آزادی شورشیان اسرار داشتند؟
با آزاد شدن آنها چه سودی به آقای هاشمی خواهد رسید؟
(همه مردم می دانند که این حرف آقای هاشمی در این مقطع زمانی به صلاح کشور و نظام نیست)


 

آیا آقای هاشمی صلاح کشور را می خواهند؟
آیا هنوز هم ایشان از یاران امامند؟


 


طرفداران موسوی بعد از سخنان رهبری در نماز جمعه همان شورشی ها هستند که صدا و سیما چهره واقعی آنها را بارها نشان داد.
چیزی که واضح است اینست که: این افراد وطن دوست نیستند ،نظام را قبول ندارند ، قانون گرا نیستند و قانون را همیشه به نفع خود می خواهند ، انقلاب را قبول ندارد، رهبری را قبول ندارند ، شورشیند ، و هر کس که حرف آنان را نزند خائن می دانند.
حتی به یار خود (آقای هاشمی) هم توهین کردند و او را خائن خواندند.


 

 


 

راستی نماز هم بلد نیستند!!!!!!


 

 


 


 



 


 

اقامه نماز با کفش






انکارخدا

  • نویسنده:حسین ملکی
  • تاریخ:یکشنبه 88/4/28

بازار دین فروشی داغ، داغ،


در یکی از سخنرانی های انتخاباتی گفته شد.
اگر این دولت (دولت نهم) مجددا  رای بیاورد باید خدا را انکار کرد.



 دانلود فیلم
 


 در این فیلم در کمال ناباوری خواهید دید که آقای علی صوفی یکی سخنرانان جلسه با کمال اطمینان میگویند:
(( اگر این دولت (دولت نهم) موفق بشود باید خدا را انکار کرد )) و در ادامه برای آنکه حرف عجیب خود را اثبات کند می گوید:(( چون خداوند با برهان نظم اثبات می شود و چون این دولت نظم ندارد پس اگر رای بیاورد باید خدا را انکار کرد))
جالب است بدانید که آقای موسوی در کنار سخنران نشسته است و در صحبت های خود در ادامه ، هیچ اشاره ای به این حرف عجیب نمی کند گویی که آنرا هم قبول دارد.


 حال سوالات زیر بی پاسخ می ماند


جواب این آقا در مقابل 24 میلیون رای مردم چیست ؟
انسان دین خود را به چه قیمتی می فروشد؟
آیا شمر که امام حسین را به شهادت رساند خدا را انکار کرد؟
آیا عمر سعد که وعده حکومت ری را گرفته بود خدا را انکار کرد؟
آیا دوران آخرالزمان نزدیک نیست؟


بازار دین فروشی داغ، داغ،






18تیرچیست

  • نویسنده:حسین ملکی
  • تاریخ:یکشنبه 88/4/28

طی یک دهه اخیر، در حافظه بسیاری از اقشار جامعه، از پیر و جوان و مرد و زن گرفته تا خاطرات شیرین و شور انگیز کـودکـان و نـوجـوانـان یک دهه قبل، و بویژه دانـشـجـــویـان، حتی روزهای پر اضطراب قـبـــل و پـــس از واقعه « کـــــوی دانـــشـــــگـــاه تـــــهـــــران » در هجدهم تیرماه 1378 نیز، بعنوان « واقعه ای تاریخی » - صرفنظر از نقاط تیره و روشن آن - حک شده است؛ اتفاق نادری که حتی به چهاردیواری کوی دانشگاه و خیابانهای اطراف آن ختم نشد، بلکه زمینه ساز سلسله اعتراضات معنادار زنجیره ای دیگری در سراسر کشور شد؛ رویداد استثنائی ای که در دهمین سالگرد وقوعش نیز، خون را در رگهای بسیاری به جوش آورد؛ حادثه بی نظیری که صرفنظر از خودنمائی دوباره چهره زشت سوء استفاده برخی رجال سیاسی و گردانندگان اصلی همواره حاضر - لیکن در پشت پرده - از احساسات پاک - اینبار - دانشجویان، شاید بدلیل ابعاد و عواقب گسترده سیاسی، اجتماعی و فرهنگی، و لابد انتساب آن به مسأله امنیت ملی، هیـــچگاه در هیـــچ تقـــویم و سالنـــامه ای هم ثبـــت نـگـــردیـد!

 


آنچنانکه گفته می شود: « صبح روز سه شنبه 15 تیر 1378، تیتر نامأنوسی، عابرانی که به روال هر روز، به پیشخوان کـــیـــوســـکـــهـــای روزنـــامـــه فـــروشـــی سرکی می کشیدند، به حیرت وا می دارد: « روزنامه سلام (یکی از روزنامه های منسوب به چپ قدیم در آن زمان): ســـعیـــد اســـلامـــی، پیشنهاد اصـلاح قـانـون مـطـبـــوعـات را داده است »؛ آن روزها کمتر کسی پیدا می شد که نامی از سعید اسلامی(امامی)، متهم اصلی پرونده قتلهای زنجیره ای که در زندان با استفاده از داروی نظافت خودکشی کرده بود، نشنیده باشد؛ تصویب قانون جدید مطبوعات نیز که در قالب طرحی موسوم به « اصلاح قانون مطبوعات » از سوی نمایندگان مجلس در حال پیگیری و نهائی شدن بود.


چه بسا در آن زمان کمتر کسی تصور می کرد که درج این تـیـــــتـر از سوی روزنامه مزبور - به مدیرمسئولی آقای محمد موسوی خوئینی ها - که کوچکترین اقدامی در خصوص آن، تعدی از خـــــط قـــــرمـــــزهای دولــــــت هفــــــتم بود، روزنـــــامه یاد شده را به سرنـوشت روزنـــــامه های « تـــوس » و « نـشـــاط » دچار سازد؛ اما در کمال تعجب، روزنامه خوانهای حرفه ای آنروز، صبح پنجشنبه 17 تیر1378 این روزنامه جنجالی و پرطرفدار را بر روی پیشخوان روزنامه فروشی ها نیافتند، تا اینکه اطلاع یافتند که روزنامه مذکور با حکم دادستانی توقیف شده است! در حالی که درست یک روز قبل از آن، یعنی 16 تیر 1378، کلیات طرح اصلاح قانون مطبوعات که البته بسیاری از آن بعنوان « طـــرح محـــدود کننـــده مطبـــوعات » یاد می کردند نیز در مجلس به تصویب رسیده بود...


آقای علیرضا زاکانی(مسئول وقت بسیج دانشجوئی کشور در سال 1378) در بخشی از گفتگوی خود با خبرنگار سایت الف(از سایتهای خبری حامی دولت نهم) ضمن اشاره و تحلیل مختصر وقایع فوق از دیدگاه خود، گفته اند: « ... بعد وزارت اطلاعات شکایت کرد و در واقع روزنامه سلام به واسطه حکم معلق از سال 72 توقیف شد. البته معلوم شد که اصل خبر روزنامه سلام و انتساب قانون فوق به سعید امامی دروغ بوده است ... » سؤالاتی که بطور طبیعی پیش می آید، اینهاست: « چرا وزارت اطـــلاعـــات از روزنامه مزبور شکایت کرده بود؟ آیا وزیر اطلاعات منصوب دولت وقت، بطور طبیعی، مجری و تابع سیاستهای دولت وقت نبوده است؟ با این حساب، آیا باز هم می توان این واقعیت که تیمی از یک طیف تندروی خاص، تحت هـــر شـرایـطـــی و در هـــر دولـتـــی که بر سرکار بیاید در وزارت مزبور حضور داشته، و در واقع، آنها گردانندگان اصلی صحنه ضد اطلاعات و ... هستند را انکار کرد؟ راستی ... چگونه و کی معلوم شد که خبر روزنامه فوق الذکر دروغ بوده است؟ ... »


 



واقعه 18 تیر 1378، زوایای پنهان و آشکار


 


دانشجویان ساکن در کوی دانشگاه تهران(امیرآباد شمالی)، در اعتراض به توقیف روزنامه سلام و تصویب طرح اصلاح قانون مطبوعات، از بعدازظهر روز پنجشنبه(17 تیر) تجمع کرده و خواستار لغو این دو می گردند؛ در مقابل، مأموران نیروی انتظامی دانشجویان معترض را که از کوی خارج شده و حتی برای رساندن فریادشان، قصد راهپیـــمائی از تهـــران تا قـــم را داشتند، به هرشکل ممکن به داخل کوی هدایت می کنند؛ اما در یکی از شبها با ورود نیروهای موسوم به « لباس شخصی » و نیروی انتظامی به داخل کوی، فجایعی روی می دهد که « خشک و تر با هم می سوزند » ... آقای زاکانی در این زمینه می گوید: « ... کم کم نیروی انتظامی شروع کرد به هدایت دانشجویان به داخل کوی که در همین زمان یکی از افراد نیروی انتظامی به دست دانشجویان گرفتار شد که با پا درمیانی آقای کوهی(مسئول کوی) آزاد شد؛ اما کم کم شرایط به سمتی رفت که التهاب افزایش یافت و به تخریب ماشین ها و مهدکودک روبروی کوی و آرایشگاه و ... رسید ... این خروج غیر قانونی که حرکت کاملاً برنامه ریزی شده کوچکی بود، توسعه پیدا کرد و جنبه های غیر قانونی دیگری گرفت و کار را به جایی رساندند که آن اتفاق افتاد و در ساعت 4:13 دقیقه صبح، نیـــــروی انتـــظامـــی وارد کوی دانشگاه شد. آن حرکت غیر قانونی و خروج غیرقانونی از کوی، این روند غیرعقلانی را هم بدنبال داشت و شرایط را برد به سمتی که تعرض به خوابگاه شروع شد ... کسانی که در حال آسایش و استراحت بودند و یا از نمـــاز جمـــاعـــت صبـــح برگشته بودند، ضرب و شتم شدند(طبق گفته ایشان 70 - 60 نفر) ... بعد سه نفر از اعضای نیروی انتظامی که به دست معترضین افتادند و زمینه جوری مهیا شد که موج دوم حرکت هم شکل بگیرد (6:30 دقیقه صبح) و ما اینجا با تأسف دیدیم که یک حرکت گسترده ای صورت گرفت و به غیر از نیروهای نیروی انتظامی، بخشی هم بودند که خودسرانه وارد شدند و دایره آسیب گسترش یافت ... »؛ حال سؤالاتی دیگر: « آقای زاکانی! علیرغم منصفانه بنظر رسیدن برخی عباراتی که از آنها استفاده کرده اید، تابحال، و بویژه در زمان مسئولیتتان در بسیج دانشجوئی، منصفانه از خود، نیروی انتظامی و برادران بسیجیتان وضعیت دانشجویانی که به نـاحـق در این میان مضروب و مجروح شدند، پیگیری نموده اید؟ چرا در عین اذعان شما به اقدامات غیرعقلانی و تحریک کننده نیروی انتظامی در آن حادثه، از ماجرای برکناری فرمانده وقت کل نیروی انتظامی(سردار لطفی) و فرمانده وقت نیروی انتظامی تهران بزرگ(سردار فرهاد نظری)، از سوی برخی از همفکران رادیکال شما (مثل: خانم فاطمـــه رجبـــی، همســـر غلامحسیـــن الهـــام) با ادبیـــات خـــاص خودشان و با بکار بردن زشت ترین و موهن ترین الفاظ نسبت به سران وقت کشور - باصطلاح - انتقاد می شود؟ راستی ... بخشی که - بقول شما - خودسرانه وارد معرکه شدند و نیروی انتظامی هم نبودند، الان کجا هستند و چه برخوردی در قبال خودسری آنها صورت گرفت؟ اصولاً چرا بلافاصله پس از چنین حوادثی، سخن از نیروهای خودسر، اراذل و اوباش، و دست نشانده های این و آن به میان آمده و دست آخر هم مشخص نـمـی گـردد که اینان همـــواره بـهـــره مـنـــد از حـمـــایـت و حـاشـــیـه امـنـــیـت کیستند که بهنگام آشـــوب، از آسمـان به زمیـن می آینـد و بلافاصله پس از پایان هم، تا آشـــوب بعدی از انظار محـو می گردند و بجای آنها، عده ای مردم بیگناه بعنوان آشوبگر معرفی می گردند تا بجای حل مسأله، با غوغاسالاری و گل آلود کردن آب، اذهان عمومی منحرف و صورت مسأله مخدوش یا پاک شود؟! بی پیرایه بگویم: آیا این نیـــروهای خـــودســـر، همان دوستان و برادران شما نیستند که در وقایع اخیر پس از انتخابات دهم نیز، با لباس شخصی و ظواهر شناخته شده به هر جنایتی در قبال معترضین پرداختند؟ ... »


وی در خلال صحبتهایش، به کشته شدن « عزت ابراهیم نژاد » که آن شب میهمان کوی بوده است هم اشاره می کند: « ... غروب روز جـمـــعـه از آبـــادان که برگشتم یکسره رفتم کوی؛ دیدم یکسری نقاب بسته اند و خیابان را مسدود کرده اند ... رفتم بین جمعیت و نیروی انتظامی ایستادم ... همان موقع بود که شاهد صدای تیراندازی بودم که بعداً فهمیدم شخصی به نام عزت ابراهیم نژاد در آنجا کشته شده است ... » نکته ای دیگر: « جناب آقای زاکانی! سخنان شما، شاید ده سال پیش از این که ماهیتها و مرزبندی ها هنوز چندان شفاف نبود و بلوغ سیاسی مردم نیز با شیب صعودی ملایمی در حال رشد بود، خوانندگان بسیاری داشت که با خواندن آنها تحت تأثیر قرار بگیرند؛ شاید سخنان شما که تلاش کرده اید بسیج را به مخاطبانی در سال 1388 و نه 1378، در قامت یک مصلح فرهنگی جلوه گر سازید، در یک دهه قبل شنوندگانی داشت که پای صحبتتان بنشینند و برای مظلومیت برادران بسیجی بر سر و روی بکوبند، ولی اکنون که چهره و ماهیت حقیقی این برادران نظامی - امنیتی بر همگان آشکار شده است، بعید میدانم فرموده هایتان در بهترین حالت، جز با لبخندی از سر ترحم بر ساده لوحی سیاستمداران بروز نشده امروز ایران زمین همراهی شود ... »


او در ادامه، کشته شدن دانشجویان را در این حادثه نفی می کند: « ... بعداً معلوم شد از اساس دروغ بوده، البته آنها شدیداً جوسازی می کردند ... این همه دروغ در حالی بود که اصلاً دانشجوی شهیدی وجود نداشت و بارها از طریق مجاری قانونی این امر اعلام شده بود ... »؛ پرسشی که در اینجا به ذهن متبادر می شود: « جناب زاکانی! منظور شما از « بعداً معلوم شد ... » دقیقاً چندوقت پس از حادثه می باشد؟ بعلاوه، چگونه به یقین در این زمینه رسیدید؟ همچنین، از کی تابحال نهادهای قانونی، عهده دار اطلاع رسانی و رد یا تایید شهادت یا عدم شهادت افراد شده اند؟ ضمناً آن مجـــاری قـانـــونـی ای هم که از آن نام برده اید، دقیقاً کدام نهاد یا فرد بوده است؟ ... »


زاکانی که در مرزبندیهای سیاسی امروز در زمره حامیـــان - دوآتـشـــه - دولـــت نـهـــم جای می گیرد، مدعی کشیدن چادر از سر خانمی چادری، و ضرب و شتم افراد دارای ظاهر مذهبی است؛ او در توصیف لباس شخصی ها، ضمن تلاش در جهت انتساب آنها به طرف مقابل - یا به تعبیر وی، تحریک کنندگان - می گوید: « دیدم 15 - 10 نفر میله های آهنی در دست دارند از خیابان کارگر می آیند پائین؛ سلام کردم، جواب ندادند، انگار ظاهرم باب پسند آنها نبود؛ گفتم من پزشکم و کارت دانشجویی ام را هم نشان دادم؛ سردسته آنها به من گفت کاری به دانشجو بودنت ندارم، با ما هستی یا با آنها؟! خلاصه از یک طرف اینها را آرام می کردیم و از طرفی موتورسوارها را؛ سه ساعت همین طور گذشت ... »


بگذریم ...


این حادثه میـلیـــاردهـا تـــومان خـســـارت به کوی دانشگاه وارد کرد؛ آقای دکتر مصطفی معین، وزیر وقت علوم از سمتش استعفا داد که با مخالفت آقای خاتمی، ریاست جمهوری وقت روبرو شد؛ آیت الله خامنه ای، رهبر جمهوری اسلامی، ضمن خطاب قرار دادن دانـشـــجـویـان به عنوان « فرزندان خود »، طی سخنانی گفت: « قلبش از این حادثه جریحه دار شده » و طی سخنرانی دیگری، « حـمـــلـه بـه کـوی دانشـگاه » را به « ورود افـــراد بـه خـــانـــه دیـــگـــران » تشبیه کرد؛ بطور خلاصه، همه مسئولان از محکومیت آن حوادث سخن راندند .


اکنون ده سال از آن واقعه تلخ می گذرد و هرکس آنطور که خوشایند اوست، این رویداد را نقل و تحلیل می کند! اما علاوه بر پرسشهای فوق، ســـؤالاتـــی اســـاســـی، همچنان بی پاسخ و در هاله ای از ابهام باقی مانده است: « براستی چند نفر کشته شدند؟ چه کسانی دستهای پشت پرده این حادثه بودند؟ چه کسانی از این حادثه مطلع بودند و از آن سود بردند؟ چه کسانی چشم‌هایشان را بر حمله به کوی دانشگاه بستند؟ چه کسانی پیام حقیقی اعتراض سراسری دانشجویان و مردم را درنیافتند؟ چه کسانی ... »






هاشمی جوابگوباش

  • نویسنده:حسین ملکی
  • تاریخ:یکشنبه 88/4/28
  17 سوال از آیت‌الله هاشمی رفسنجانی درباره مواضع اخیرشان؛
صریح با آقای هاشمی
 


آقای هاشمی در سخنان خود در نماز جمعه تهران نسبت به در خطر قرار گرفتن وحدت جامعه ابراز نگرانی کردند.

این‌که آقای هاشمی نگران وحدت جامعه باشد و توصیه کند که همه افراد سیاسی و نهادهای مدنی برای وحدت تلاش کنند بسیار پسندیده است. اما در مورد عوامل تحقق وحدت در جامعه ما و عواملی که این وحدت را مورد خطر قرار می‌دهد، مسائلی مطرح است که بدون توجه به آنها محتوای این توصیه را مخدوش می کند و هدف گوینده را خیلی روشن نمی‌کند تا شنوندگان و مخاطبان سخنان ایشان متوجه شوند که آقای هاشمی بر چه مبنایی به دنبال تحقق این خواسته بر حق است. به همین دلیل موضعگیری های ایشان در طول چهار هفته و قبل از آن و مجموع صحبت هایی که در خطبه‌های نماز جمعه داشتند سوالات و ابهاماتی ایجاد می‌کند که لازم است در افکار عمومی به آن پاسخ داده شود:

1- اگر ایشان و دوستانشان مسئله اعتماد به قانون و فعالیت های سیاسی در چهارچوب قانون را قبول دارند، چرا به بیانات 29 خرداد مقام معظم رهبری اعتنا نکردند و مجموعه منتسب به ایشان به قانون‌شکنی و ساختارشکنی اقدام کردند؟ مگر نه این‌که این مسئله به خصوص در اتفاقات روز شنبه 30 خرداد ماه نمود بسیار بارزی داشت؟

2- بنده به همراه هیات منتخب مجلس برای پیگیری حوادث بعد از انتخابات، چهارشنبه 27 خرداد خدمت ایشان رسیدیم، ایشان در آن نشست فرمودند که «آقای موسوی به فراتر از ابطال  انتخابات فکر می‌کند». آیا در مقابل این خواسته موسوی اقدامی انجام داده‌اند که ایشان را به تمکین به قانون و ساختارهای قانونی نظام متقاعد کنند؟

3- این‌که بعد از یک ماه از گذشت انتخابات و آشکارشدن نشانه‌های انقلاب مخملی و فرونشاندن التهابات و دستگیری بخشی از سران آشوب و اغتشاش، ایشان دعوت به پیگیری مطالبات در مسیر قانون می‌کنند، هرچند دیرهنگام اما پذیرفتی است. اما این سوال همچنان باقی است که آنهایی که قانون‌شکنی کردند و آشوب‌های خیابانی را ایجاد کردند و از طریق شبکه‌های هرمی فراخوانی اغتشاش می‌کردند، به نظر ایشان باید محاکمه و مجازات بشوند یا نه؟

4- این‌که مسولین دغدغه آزادی افرادی را داشته باشند که ممکن است به خطا دستگیر شده باشند و یا جرمهای سبکی داشته باشند امر پسندیده‌ای است، اما اگر برادر همسر یکی از سردمداران جریان آشوب، مدیریت بخشی از اغتشاشات را بر عهده داشت و از ده سال پیش با خانمی که سابقه نفاق داشته در خانه تیمی دستگیر شده و اعتراف کرده است، که توسط  او بخشی از آشوب‌ها مدیریت شده و سفرهای متعدد در سال های اخیر به آمریکا داشته و حتی برای سهولت در رفت‌وآمد گرین‌کارت دریافت کرده، باید آزاد شود؟

5- اگر افرادی از دانشگاه آزاد اسلامی ده‌ها میلیارد تومان از منابع دانشگاه در این انتخابات خرج یک کاندیدای خاص کرده باشند، نباید محاکمه شوند؟

6- اگر منسوبین به شخصیت‌های عالی‌رتبه نظام، از طریق مراوده با افرادی در عربستان، بخشی از منابع مالی ستادهای انتخاباتی و هزینه‌های سازماندهی «سازمان رأی» و پس از آن «سازمان آشوب» را تأمین می‌کردند، نباید مورد سؤال و محاکمه قرار بگیرند؟

7- در نشست دومی که به همراه هیات منتخب مجلس خدمت ایشان بودیم، نقل شد که خانم فائزه هاشمی در مصاحبه‌ای در روز راهپیمایی دوشنبه 25 خرداد در مسیر خیابان آزادی تهران، حرف های ساختارشکنانه‌ای زده‌اند که ایشان با تکذیب این مسئله سی‌دی این صحبت‌های 11 دقیقه ای را تقاضا کردند، که برای ایشان ارسال شد ولی تا امروز هیچ واکنشی از ایشان مشاهده نشده‌است. آیا صلاح می دانندکه آن صحبت ها در اختیار افکار عمومی قرار گیرد؟

8- آقای هاشمی باید به این سوال پاسخ بدهند که آیا آنهایی که حمله به پایگاه بسیج بزرگراه محمدعلی جناح را به قصد تصاحب ده‌ها قبضه اسلحه سبک طراحی کردند، باید آزاد شوند؟

9- آیا سردمداران آشوب که خود به آموزش دیدن در امارات برای انجام کودتای مخملی و حضور در نشست‌های دختر آقای دیک‌چنی اعتراف کرده‌اند، باید آزاد شوند؟

10- آیا آمرین و عاملین طراحی درگیری‌های خیابانی که از طریق شبکه‌های رسانه‌ای بیگانه مدیریت شده و سازماندهی آنها انجام می‌گرفت، نباید محاکمه شوند؟

11- آیا اجاره «شبکه ماهواره‌ای رنگارنگ» که سابقه طولانی فعالیت علیه نظام اسلامی و مسئولان عالی نظام دارد، توسط ستاد یکی از نامزدها از نظر آقای هاشمی جرم تلقی نمی‌شود؟ تشکیل ستاد جنگ‌روانی و تهیه برنامه برای بی‌بی‌سی و صدای آمریکا توسط ستاد یکی از نامزدها اقدام علیه امنیت ملی نیست؟

12- آیا نباید مردم از کم‌ و کیف فرآیند اتفاقاتی که افتاده است مطلع شوند؟ آقای موسوی در مصاحبه با تایم گفته بودند: «برای ما پیروزی یا شکست در انتخابات موضوعیت ندارد و ما برای تغییر آمده‌ایم که بخشی از این تغییر قبل از انتخابات آغاز شده و بعد از انتخابات ادامه خواهد داشت.» آیا نباید مردم ارتباط این آشوب‌ها با این اظهارنظرهای «استراتژیک» را بدانند؟

13- اگر جناح رقیب آقای هاشمی، بیانیه هایی شبیه بیانیه‌های نه‌گانه آقای موسوی و بیانیه مجمع روحانیون مبارز صادر می‌کرد، ایشان باز هم سکوت می‌کردند و غمض عین می‌فرمودند؟

14- آقای هاشمی در خطبه‌های نماز جمعه مشابه نامه سه‌شنبه قبل از انتخابات خود خطاب به رهبری، شرایط کشور را بحرانی تصویر می‌کنند. به نظر ایشان نباید ریشه‌های بحران و بحران آفرینان شناسایی و محاکمه شوند؟

15- آقای هاشمی به عنوان یکی از چهره‌های شاخص نظام اسلامی که به گفته خود سابقه شصت ساله حضور در نهضت امام خمینی را یدک می‌کشند، چه کمکی به نهادهای حکومتی برای شناسایی و محاکمه طراحان این بحران کردند؟

16- ایشان در خطبه‌های نمازجمعه اشاره به حدیث پیامبر و رفتار حضرت امیر(ع) می‌کنند و می‌گویند امام علی‌(ع) برای وحدت از حق خود می‌گذرد و از حکومت صرفنظر می‌کند. این حکمت تاریخی را توصیه‌ای به خود و یا دوستان خود می‌دانند یا آن را برای رقبای سیاسی خود طرح می‌کنند و یا این‌که برای نقاط دیگری در نظام مطرح می‌سازند؟

17- بد نیست بار دیگر آقای هاشمی مجموعه خطبه‌های خود و آنچه در یک ماه گذشته اتفاق افتاده را مرور کنند تا مشخص شود که چه کسانی در محور ستون و خیمه انقلاب، یعنی ولایت‌فقیه این یادگار امام راحل و ودیعه الهی ایشان به ملت ایران، وفادار مانده‌اند؟ و چه کسانی بر مسیر آرامش، وحدت و همدلی ملت ایران بر محور ولایت فقیه اهتمام داشته‌اند؟ چه کسانی با اصرار بر رفتارهای ساختارشکنانه فراقانونی و میدان دادن به آشوبگران و مدیریت سیاسی این جریان‌، قصد بحران‌آفرینی برای کشور را داشته‌اند؟

***

آنها که در شرایط «فتنه» بذر «تردید» در سلامت انتخابات در بین خواص افکندند، که  البته خالی از حقیقت بودن آن محرز شد، در قبال «آن‌چه که گفتند و نباید می‌گفتند» و آن‌چه که «باید می‌گفتند و نگفتند» و آن‌چه که «کردند و نباید می‌کردند» و آنچه «باید می‌کردند و نکردند»؛ در پیشگاه خداوند قهار، رهبری عزیز، نظام اسلامی و مردم هوشیار، باید «پاسخگو» باشند





پاسوردرنظرمکارم

  • نویسنده:حسین ملکی
  • تاریخ:یکشنبه 88/4/28
آیا ورق بازی کردن با دوستان یا فامیل در خانه و فقط برای تفریح بدون مطرح بودن برد و باخت حرام است؟ اگر حرام است لطفا علت را نیز برایم بنویسید. با تشکر
در صورتی که از آلت قمار بودن خارج شده باشد و در نزد توده مردم به عنوان یک وسیله تفریحی یا ورزشی شناخته شود بازی با آن بدون برد و باخت مالی اشکال ندارد در غیر این صورت اشکال دارد.
آیا بازى با پاسور بدون برد و باخت جایز است؟
اگر پاسور در عرف عام از آلت قمار خارج شده و صرفاً به عنوان یک سرگرمى استفاده مى شود بازى با آن بدون برد و باخت مالى اشکال ندارد.
مراجع بزرگوار در رساله هاى خود پیرامون «ورزش ها» چنین بیان داشته اند: «هر گاه بازى یا ورزشى، از آلت قمار بودن خارج شده باشد، اشکال ندارد.» سؤال حقیر این است که: ملاک خروج از آلت قمار بودن چیست؟
1ـ آیا ملاک همه مردم دنیا هستند، یا اکثریّت مردم؟
2ـ آیا ملاک همه مردم مسلمان هستند، یا اکثریّت مسلمانان، یا کشور ایران؟
3ـ آیا نباید احدى در این دنیا با وسیله مذکور، قمار کند، یا ملاک چیز دیگرى است؟
ملاک این است که در منطقه اى که با آن بازى مى کنند مردم به عنوان یک آلت قمار به آن نگاه نکنند، بلکه آن را یکى از انواع ورزش بشمارند.
سلام علیکم
تعریف کلمه قمار چیست؟
قمار نوعی بازی است با آلات مخصوص که در آن برد و باخت مالی وجود دارد.
 



<   <<   46   47   48   49   50   >>   >


اخرین مطالب