- نویسنده:حسین ملکی
- تاریخ:دوشنبه 89/2/20
در پی صدور مجوز سه نشریه برای دانشجویان نشانه دار منتسب به جریان سبز در دانشگاه سیستان و یلوچستان و در آستانه سالگرد شهادت حضرت زهرا(س) و
در پی صدور مجوز سه نشریه برای دانشجویان نشانه دار منتسب به جریان سبز در دانشگاه سیستان و یلوچستان و در آستانه سالگرد شهادت حضرت زهرا(س) و سالروز
در پی صدور مجوز سه نشریه برای دانشجویان نشانه دار منتسب به جریان سبز در دانشگاه سیستان و یلوچستان و در آستانه سالگرد شهادت حضرت زهرا(س) و سالروز
به گزارش زاهدان پرس در این مصاحبه طی یک حرکت مشکوک و با وجود حساسیت های مذهبی در استان سیستان و بلوچستان
این در حالیست که مولوی عبدالحمید در این مصاحبه گفته است :ما اعتقاد به رحلت حضرت زهرا داریم نه شهادت و این از اشتباهات اصلاح طلبان بود که به پیشنهاد برخی از مراجع آن را به مجلس بردند و شهادت را تصویب کردند.
مولوی عبدالحمید در ادامه افزوده؛این خشت اختلافی بود که گذاشته شد و جمهوری اسلامی که در دنیای مدعی وحدت بود و مقام رهبری (!) ایران اسلامی را به عنوان ام القرای جامعه اسلامی عنوان می فرمودند و مجمع التقریب مذاهب در ایران دایر شد این مصویه همخوانی نداشت.
درادامه مولوی عبدالحمید بی آنکه بگویید منظورش از افراطیون مشخصا چه کسانی هست افزوده :چرا که بعد عناصر تندرو به دنبال این اشتباه رفتند چه کسانی با حضرت زهرا برخورد کرده و او را شهید کرده اند و این نقصان بزرگی برای جهان اسلام اعم از شیعه و سنی بود که نیاز به وحدت داشتند و این مصویه از مصوبه های است که شاید در ان دوراندیشی صورت نگرفته بود.
وی در ادامه در ادعای عجیب مدعی شد: در جهان تشییع برخی از شخصبت های بزرگ علمی اعم از حوزوی و دانشگاهی این را –شهادت حضرت زهرا (س) - قبول ندارند .
البته مولوی عبدالحمید در حالی
گرچه فعالین د انشجویی معتقدند در آستانه سالگرد انتخاب دهمین دوره ریاست جمهوری دادن مجوز سه نشریه برای سه تن از فعالین ستاد فتنه سبز در دانشگاه سیستان و بلوچستان بسیار مشکوک
درحالی این
در همین حال سایت های وهابی منطقه که از دلارهای نفتی عربستان سعودی تغذیه می شوند از چندی قبل تبلیغات گسترده ای را برای ایجاد تفرقه در ایام فاطمیه در استان سیستان و بلوچستان تدارک دیده اند.
فعالین سیاسی معتقدند برخی از خواص اهل سنت در سیستان و بلوچستان
این در حالیست که به اعتقاد کارشناسان امور دینی وحدت حقیقی به معنایی گذشتن از اعتقادات خویش نیست بلکه باید به فکر تقویت امور مشترک میان مذاهب بود.
گفتنی است در اغتشاشات ایام دهه فاطمیه در زاهدان در سال گذشته آشویگران فاطمیه 5 تن از کارمندان یک صندوق قرض الحسنه را که در میان آنان یک زن نیز به چشم می خورد، زنده زنده و بدون گناه در آتش سوزاندند.